Släktforskning

Kurser

Kvinna som släktforskar Det sägs ju alltid, för att kunna gå framåt måste man veta sin historia. Bästa sättet att få reda på sin och landets historia är att gå in i arkiven och leta. Det är inte bara förfäderna man får fram genom att släktforska utan också miljön och det liv dom levde där. Vi letar i originalhandlingarna och får således ocensurerade uppgifter om vem dom var och hur dom levde.

Våra släktforskningskurser är praktiskt upplagda, du lär dig forska genom att få fram dina förfäder och det liv dom levde. Hela tiden får du sakkunnig hjälp att läsa och gå vidare när du kört fast. Erfarenhet från 30 år som kursledare och drygt 300 kurser i ämnet. Alla tillgängliga släktforskningssajter på marknaden såsom SVAR och Arkivdigtal finns att tillgå.

Här får du all hjälp du behöver för att kunna leta reda på dina anfäder.

Uppdragsforskning

Detta är för dig som är intresserad men av olika anledningar inte kan eller har tid att göra det själv. Glöm det gamla skämtet; Jag betalade 5 000 kr för att få släkten utforskad och 10 000 kr för att han skulle hålla tyst.

Det är precis tvärtom, skulle någon av dina förfäder ha gjort något och hamnat inför skranket, så är du ju inte en sämre människa för det.
Däremot finns det mycket som säger hur dina förfäder hade det i en mängd handlingar där ingen annan skulle ha varit nämnd.

Träningsbild
Antavla

Priser

Kurser: 42,50 kr per timme Uppdragsforskning: 250 kr per timme
Antavla: 60 kr